Okula kavuşma heyecanı

Okulumuza kavuşma heyecanı

10.09.2024 101

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı açılışı için velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte İlçe Kaymakamımız Şaban Arda YAZICI ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şevket KÜÇÜKZOROĞLU'nun katılımları ile gerçekleşti.

Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı 2024-2025 Eğitim - Öğretim Yılı'nın ilk ders zilini Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulu'nda çaldı...

Ders zilinin çalınmasıyla yeni eğitim öğretim yılı başlarken, Kaymakam Yazıcı yeni dönemin öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlı uğurlu ve başarılarla dolu olması temennileri iletti.

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined